Parcs empresarials

Parcs empresarials

En IVACE Parcs Empresarials treballem per ajudar empresaris i pimes a implantar i posar en marxa el seu projecte i ho fem posant a la seua disposició les més atractives condicions de comercialització de sòl industrial en el millor lloc possible.

Estem adaptant-nos a les noves necessitats de les empreses promovent noves formes d’adquisició de sòl com ara pagaments ajornats, naus en lloguer amb opció de compra o drets de superfície. També hem reduït fins un 30% el preu del metre quadrat.

En els últims anys ja hem promogut un total de 6,7 milions de m2 de sòl industrial on s’han instal·lat al voltant de 400 empreses que han generat més de 7.200 llocs de treball.

I en esta mateixa línia continuarem treballant per a aconseguir que la Comunitat Valenciana es convertisca en una plataforma empresarial, industrial i logística de primera magnitud.

A més, els nostres parcs empresarials tenen una ubicació estratègica, estan adaptats al paisatge i són sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

 

 EPI_Val.jpg  
 


    

 

Nous plecs per a la comercialització

Nous plecs per a la comercialització

L'IVACE llança nous plecs per a la comercialització de naus i parcel·les de sòl industrial a Utiel, Xixona i Alcalà de Xivert 

Inspecció Tècnica de Vehicles

Inspecció Tècnica de Vehicles

Informació sobre temes reglamentaris de tot tipus de vehicles, especialment de les seues condicions tècniques, tant per a matricular com durant el seu ús (ITV, reformes, duplicats, homologació, etc.)

Metrologia Legal

Metrologia Legal

Instruments en servici: preguntes més freqüents, calendari de verificacions metrològiques i tarifes.

Seguretat industrial

Seguretat industrial

Instal•lacions i equips industrials en servici: operacions de manteniment i calendari d’inspeccions reglamentàries.