[ Inici / Actualitat ]

Actualitat

Adjudicació de sòl industrial a Utiel05/03/2016

Economia adjudica una parcel·la de més d'1.200 m2 en el parc empresarial Nuevo Tollo d'Utiel.

- Questa operació que s'ha realitzat en la modalitat de compravenda permetrà ampliar l'activitat d'un projecte del sector de la construcció.

- El preu del metre quadrat s'ha reduït un 8% i se situa en 48 euros.

- Nuevo Tollo compta amb 17 parcel·les disponibles amb una superfície d'entre 800 m2 i 2.511,25 m2

   

La conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha adjudicat una parcel·la d'1.228,54 m2 en el parc empresarial Nuevo Tollo d'Utiel en la modalitat de compravenda.

 

La directora general d'Indústria i Energia, Júlia Company, ha detallat que aquesta adjudicació va a permetre ampliar l'activitat d'un projecte empresarial orientat al sector de la construcció que ja es trobava instal·lat en Nuevo Tollo.

 

Així mateix, ha assenyalat que des de la Conselleria i des d'IVACE "estarem al costat de Pimes, emprenedors i autònoms oferint-los les millors condicions perquè puguen accedir a sòl industrial de qualitat per al desenvolupament nous projectes que generen ocupació i creixement a la Comunitat".


Opcions comercialització

 

Nuevo Tollo disposa d'una superfície de 243.940,77 m2 amb un total de 67 parcel·les de les quals hi ha 17 disponibles amb una superfície que oscil·la entre els 800 m2 i 2.511,25 m2


L'opció de compravenda és una de les fórmules de comercialització de sòl industrial que ofereix el parc, en aquesta opció IVACE Parcs Empresarials ha reduït el preu del metre quadrat un 8% fins a situar-ho en 48 euros enfront dels 52 euros del plec anterior.

 

Així mateix, Nuevo Tollo compta amb altres possibilitats com la compravenda amb pagament ajornat en la qual s'ha disminuït en dos punts l'interès (4%) o el dret de superfície amb un cànon 0,19 €/m2 mes, 3 anys de manca inicial i possibilitat de sol·licitar opció de compra en qualsevol moment.

 

També es pot adquirir sòl industrial mitjançant la modalitat d'Arrendament Ad Aedificandum que consisteix en la cessió de sòl públic sense cost de cànon ni lloguer. En aquest cas, la Generalitat cedirà terrenys per un termini de fins a 99 anys amb la finalitat que es realitzen construccions a costa de l'arrendatari i tenint la possibilitat de sol·licitar l'opció de compra del terreny als 33 anys de la signatura.


Naus industrials

 

Utiel és la primera localitat de la Comunitat a posar a la disposició del teixit empresarial naus en lloguer amb opció a compra. Aquestes naus tenen una superfície d'al voltant de 300 m2 i ofereixen diferents opcions de distribució en funció de les seues necessitats. Les modalitats de comercialització d'aquestes naus industrials són arrendament, arrendament amb opció de compra, compra i compra a terminis.