[ Inici / Actualitat ]

Actualitat

Col·laboració en la promoció del Parc Empresarial l'Espartal III27/05/2016

L'IVACE i l'Ajuntament de Xixona col·laboraran en la promoció del Parc Empresarial l'Espartal III

- Júlia Company ha mantingut una reunió amb l'alcaldessa de Xixona per a abordar accions conjuntes per a l'impuls del Parc.

 

- L'Espartal III està promogut per IVACE Parques Empresariales i compta amb una superfície total de 105.741,45 m2

 

En aquest sentit, cal destacar la total col·laboració entre les dos administracions amb l'objectiu d'impulsar i facilitar la instal·lació d'empreses i l'engegada de nous negocis que contribuïsquen a dinamitzar l'economia de la localitat i de la comarca de l'Alacantí.

 

Júlia Company ha ressaltat l'aposta d'IVACE Parques Empresariales pels nostres empresaris, autònoms emprenedors i Pimes ajudant-los a accedir a sòl industrial de qualitat perquè puguen fer realitat els seus projectes.

 

La Conselleria d'Economia Sostenible, a través d'IVACE Parques Empresariales, promou i comercialitza sòl industrial en cinc parcs empresarials distribuïts en les tres províncies de la Comunitat Valenciana: Nuevo Tollo a Utiel (València), El Maigmó a Tibi (Alacant), L'Espartal III a Xixona (Alacant), El Campaner a Alcalà de Xivert (Castelló), i Parc Sagunt (València).

 

L'Espartal III 

 

El parc empresarial L' Espartal III compta amb una superfície total de 105.741,45 m2 amb una superfície disponible de 65.553 m2 . Disposa de 76 parcel·les de les quals hi ha 42 disponibles amb una superfície que abasta des dels 900 m2 fins als 5.787 m2