[ Inici / Actualitat ]

Actualitat

ITV mòbils ciclomotors i tractors30/06/2016

Les ITV mòbils per a ciclomotors i tractors visitaran aquest mes de juliol els municipis de la província de Castelló

  • El servei d'ITV mòbil evita que els conductors de maquinària agrícola hagen de recórrer més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica


  • La Comunitat compta amb set estacions mòbils d'ITV per a ciclomotors, vehicles agrícoles i quads (VE)


  • El calendari i itinerari complet de les ITV mòbils pot consultar-se en www.ivace.es


 

La xarxa de concessionaris d'ITV, que supervisa IVACE Parques Empresariales, aproparà aquest mes de juliol les ITV per a ciclomotors, tractors i quads (VE) a un total de vuit municipis i pedanies de la província de Castelló.

El servei d'ITV mòbil recorrerà La Torre d'En Besora (1 juliol), Vilar de Canes (1 de juliol), Els Ibarsos (Serra D'En Galceran, 4, 5 i 6 de juliol), Vall d'Alba (6, 7 i 8 de juliol), i Sant Joan de Moró (8 de juliol).


A més visitaran La Barona (Vall d'Alba, 11 de juliol), Vilafamés (12 i 13 de juliol) i La Pobla Tornesa (13 juliol).


La Comunitat Valenciana compta amb set estacions mòbils d'ITV per a ciclomotors, vehicles agrícoles i quads, un servei que està a disposició del ciutadà i que completa la xarxa de 25 estacions d'ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes.


Des de IVACE Parques Empresariales es presta especial atenció a fer coincidir les visites de les unitats mòbils amb les èpoques prèvies a l'ús d'aquests vehicles en les campanyes agrícoles més habituals en cada zona.


Cal destacar la importància que adquireix per a la ciutadania, especialment per als agricultors, la inspecció tècnica del seus vehicles de treball. En aquest sentit, gràcies a les ITV mòbils cap conductor de ciclomotor o maquinària agrícola haurà que recórrer més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica.


Igualment, de no ser per la labor de les ITV mòbils els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica pel fet que no reunixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més propera.

 

El calendari i itinerari complet de les ITV mòbils pot consultar-se en www.ivace.es/parques empresariales (vehicles).