[ Inici / Actualitat ]

Actualitat

Nous plecs per a la comercialització24/06/2016

L'IVACE llança nous plecs per a la comercialització de naus i parcel·les de sòl industrial a Utiel, Xixona i Alcalà de Xivert 

  • En la presentació de sol·licituds es valorarà la integració de treballadors discapacitats, la creació d'ocupació d'empreses d'economia solidària, comerç just, cooperatives i associacions de caràcter social


  • Les modalitats d'adquisició de parcel·les són la venda amb abonament total del preu o amb pagament ajornat, el dret de superfície i l'arrendament Ad Aedificandum


  • Les naus industrials d'Utiel contemplen l'arrendament, arrendament amb opció a compra, compravenda o venda a terminis


Ivace Parques Empresariales, depenent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha llançat nous plecs per a la comercialització de naus i parcel·les de sòl industrial disponibles en els parcs de Nuevo Tollo (Utiel), L'Espartal III (Xixona) i El Campaner (Alcalà de Xivert) que s'han publicat hui en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV).

 

La directora general de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, Júlia Company, ha destacat que entre els criteris per a avaluar les sol·licituds presentades "es tindrà en compte la creació de llocs de treball i el manteniment d'ocupació, la integració de treballadors discapacitats, així com la creació d'ocupació d'empreses d'economia solidària, comerç just, cooperatives i associacions de caràcter social".

"També es valorarà -ha explicat- l'import de la inversió a realitzar, la prestació de serveis complementaris que afavorisquen a la resta d'empreses instal·lades en el parc empresarial, la reubicació d'indústries existents en nuclis de població i la inversió projectada en I+D+i".

 

Els plecs per a la comercialització arrepleguen les modalitats de venda amb abonament total del preu o amb pagament ajornat, el dret de superfície i l'arrendament Ad Aedificandum per a l'adquisició de les parcel·les de sòl industrial en Nou Tollo, L'Espartal III i El Campaner. La forma d'adjudicació de les parcel·les serà mitjançant concurs.

Els preus establits per a les parcel·les, segons taxació de perit independent, són de 48,40 €/ m² a Utiel, 50,40 €/m² a Xixona i 50,18 €/m² a Alcalà de Xivert.

 

A més, Company ha recordat que el parc empresarial de Nuevo Tollo a Utiel ofereix la possibilitat d'adquirir naus empresarials "baix la fórmula d'arrendament, arrendament amb opció a compra i compravenda o venda a terminis".

 

Terminis presentació sol·licituds

 

Els nous plecs publicats hui contemplen per primera vegada diferents terminis, fins a quatre, per a la presentació de les sol·licituds.

 

Així, s'estableix un primer termini que abasta des del 27 de juny fins al pròxim 31 d'agost, el segon abasta entre l'1 de setembre i el 31 d'octubre, el tercer termini des de l'1 de novembre fins al 31 de desembre i la cambra i últim període de presentació és des de l'1 de gener de 2017 fins al 28 de febrer de 2017.

 

Les sol·licituds podran presentar-se en el registre general de l'IVACE o en els ajuntaments dels municipis d'Utiel, Xixona i Alcalà de Xivert.

 

Tota la informació sobre els plecs es troba disponible en la pàgina web www.ivace.es en el telèfon 961209626 o bé es pot sol·licitar en el correu electrònic promocion.ivace@gva.es.

 

Podran participar en el procés de selecció aquelles empreses i/o empresaris que pretenguen desenvolupar qualsevol de les activitats industrials o serveis permesos i que complisquen amb els requisits establits en el plec.