[ Inici / Actualitat ]

Actualitat

Nou Pla de Comercialització Parc Sagunt09/05/2016

El Parc Empresarial Parc Sagunt adapta el preu de comercialització de parcel·les a la situació actual de mercat.

- El Consell impulsarà un pla de comercialització de les parcel·les del centre logístic que dinamitzarà l'arribada d'inversió estrangera.


 

- El parc empresarial comercialitzarà les seues parcel·les lliures amb un plec que aporta flexibilitat tant en els preus com en les fórmules de comercialització.

 

 

-

El plec de comercialització es podrà consultar en breu en la web www.parcsagunt.com

 

El Consell d'Administració de Parc Sagunt publicarà pròximament en la web www.parcsagunt.com un nou plec de comercialització de sòl industrial que inclou com a principal novetat la reducció del preu del metre quadrat de sòl industrial.

 

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de la seua secretària autonòmica, María José Mira, ha informat d'aquest acord després de la junta celebrada hui. El preu del metre quadrat de sòl industrial del parc disminuirà una mitjana del 13% depenent de la superfície de les parcel·les.

 

Aquest plec de comercialització entrarà en vigor immediatament i el període per a la presentació de les sol·licituds finalitzarà el pròxim 30 de maig. A partir d'aquesta data continuarà la comercialització del parc amb la fórmula d'adjudicació directa.

 

Així mateix, el Consell d'Administració ha aprovat l'engegada d'un pla de comercialització de les parcel·les lliures que realitzarà accions de promoció en les fires internacionals. Aquest parc, per ubicació i infraestructures, és un àrea industrial de clar perfil internacional capaç d'atraure inversió estrangera que utilitzarà el Port com a porta d'accés al mercat del sud d'Europa o fins i tot nord d'Àfrica.

 

 

Més flexibilitat en els preus i en les fórmules

 

Un altre dels aspectes més importants que han sigut aprovats en el nou plec és la flexibilitat tant en els preus com en les fórmules de comercialització del sòl. Així, fins ara, el preu de les parcel·les era fix i superior al del mercat. Ara, amb l'entrada en vigor del nou plec de comercialització, el parc empresarial podrà dissenyar una estratègia de promoció i de vendes que permeta la negociació en el preu i altres fórmules de comercialització com el dret de superfície.

 

Per a la secretària autonòmica, Parc Sagunt està hui "en la millor situació i moment per a convertir-se en el parc empresarial de referència de l'arc mediterrani" i representa una "oportunitat empresarial per la seua privilegiada situació geoestratègica en el centre de l'Arc Mediterrani Occidental".

 

Parc Sagunt és un factor clau per a la dinamització del mercat laboral l'impacte del qual transcendirà la comarca del Camp de Morvedre i es percebrà en les províncies de València i Castelló. Segons la secretària autonòmica, "disposem d'una zona atractiva per a la implantació i creixement de la iniciativa privada, amb bones infraestructures de comunicació tant per carretera, com per via marítima i ferroviària, i una ubicació envejable. Açò es tradueix en creació de llocs de treball i desenvolupament socioeconòmic, i, per tant, més i millors oportunitats per als nostres ciutadans".

 

 

Parc Sagunt S. L.

 

El Parc Empresarial Parc Sagunt I està promogut per la societat Parc Empresarial de Sagunt, S. L. (PES) que està formada al 50% per Estat (SEPI), a través de SEPIDES, i la Generalitat.

 

Compta amb una superfície d'actuació de 3.033.646 metres quadrats nets. D'aquesta superfície ja s'ha comercialitzat el 30% i queden un total de 23 parcel·les disponibles per a ús industrial, logístic i terciari.

 

La superfície està organitzada per a generar espais de negoci, infraestructures i serveis creats per a satisfer totes les necessitats de tot tipus d'empresa. Parc Sagunt I està concebut com un espai industrial amb un enorme potencial de creixement econòmic, estructural i humà.